fbpx

Rossi Trattoria+Atelier

Italiaanse keuken

Nadat Rossi Pasta Atelier met succes de gastronomische, huisgemaakte pasta introduceerde in Leuven in de afgelopen twee jaar, groeien zij nu uit tot Rossi Trattoria+Atelier op dezelfde locatie. Ze serveren er niet alleen pasta, maar ook andere Italiaanse trattoria-stijl klassieke gerechten uit verschillende regio’s in Italië. De ambitie van Chef Felice Miluzzi? ‘Make Italian Classics Authentic Again!’ Wist je trouwens dat Gault&Millau chef Felice Miluzzi van Rossi uitgeroepen heeft tot beste Italiaanse chef van het land?

Het begint allemaal bij de ingrediënten: uit kwaliteit groeit kwaliteit. Daarom selecteren ze steevast enkel de allerbeste producten, van de bloem en het zout tot de tomaten en de truffels. Deze ingrediënten worden vervolgens met enorm veel passie, liefde en respect voor traditie bewerkt. De Slow Food filosofie drukt zijn stempel op alles wat ze doen.

In vergelijking met de keuken van Ristorante Rossi die “traditie in evolutie” is, richt het menu van Rossi Trattoria zich echter op de “traditie in traditie”.

Adres & Contact

Address

Standonckstraat 2, 3000 Leuven

GPS

50.87751800469092, 4.700900754985025

Telephone

Contactformulier

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.