De getalenteerde Taike Verdonck kennen we als de wijnsommelière van Het land aan de overkant en Chambre Separée, waar ze verraste met haar alcoholvrije arrangementen op basis van gefermenteerde sappen, infusies en verse kruiden. Ze stond nog maar net te popelen om haar eigen brunch/lunch en wijnbar te openen in…
View moreBij Bar Leuv begon het allemaal met ‘een wafel met spek en ei’. Dat wisten ze zeker! Vanuit hun passie voor eten en koffie lieten ze zich omringen door vele getalenteerde mensen. Bar Leuv groeide uit tot een hippe brunchbar met een rijkelijk aantal gerechten. Hun bordjes zijn niet alleen…
View moreIn “normale” tijden is Berkenhof the place to be voor alle feesten/events/meetings. Nu, zolang het nodig is kan je thuis genieten van onze heerlijke gerechten… van dagschotels tot kreeft of het weekendmenu op vrijdag en zaterdag. En… wanneer het terug mag, zullen we ook ons popup restaurant opnieuw opstarten.
View moreIn Bistro Mariette staat keukenchef Koen Lienard klaar om jou, samen met zijn twee dochters Jynthe en Kirsten en het hele team, een mooie restaurantervaring te bezorgen. Voor hen is Wilsele een beetje thuiskomen. Door hun mama en oma Mariette hebben ze allemaal een band met Wilsele. Ze zijn dan…
View more